Naše usluge

SKLADIŠTENJE

Usluga skladištenja robe obuhvata fizičko čuvanje i upravljanje robom u određenom skladištu.Usluga skladištenja robe obuhvata fizičko čuvanje i upravljanje robom u određenom skladištu. Ova usluga može biti pružena od strane specijalizovanih skladišnih kompanija, logističkih provajdera ili čak samih proizvođača i distributera.

Pan Pro Logistics raspolaže regalnim i podnim,  carinskim i komercijalnim skladištem u Novom Sadu – Petrovaradinu (kapaciteta 4.000 paletnih mesta, pokriven savremenim WMS sistemom), Šimanovcima (2.000 paletnih mesta) i Borči (1.000 paletnih mesta u podu). U našemim skladištu pružamo sve vrste usluga: komisioniranje, pakovanje, deklarisanje, uzorkovanje robe.

Evo nekoliko ključnih elemenata koji su obuhvaćeni uslugom skladištenja robe:

Prijem i praćenje robe: Skladište prima robu koja se čuva ili distribuira. Usluga skladištenja obično obuhvata proveru količine i kvaliteta robe prilikom njenog prijema. Takođe se vrši evidentiranje i praćenje robe kako bi se omogućilo efikasno upravljanje zalihama.

Fizičko smeštanje: Nakon prijema, roba se smešta u skladište na odgovarajući način. To može uključivati ​​upotrebu paleta, police, kontejnera, specijalnih kaveza ili drugih sistema za skladištenje, u zavisnosti od vrste robe i specifičnih zahteva.

Inventar i upravljanje zalihama: Usluga skladištenja uključuje praćenje inventara i upravljanje zalihama. Ovo podrazumeva tačno beleženje svih primljenih i otpremljenih količina robe, kao i praćenje datuma isteka, serijskih brojeva ili drugih relevantnih informacija o robi.

Sigurnost: Skladište treba da obezbedi odgovarajuće mere sigurnosti kako bi zaštitilo robu od krađe, oštećenja ili gubitka. To može uključivati ​​kamere za nadzor, alarme, ograničen pristup i druge bezbednosne protokole.

Manipulacija i pakovanje: Usluga skladištenja može uključivati ​​manipulaciju robom, kao što je pretovar, sortiranje, pakovanje ili repakovanje. Ovo se obično radi kako bi se olakšala distribucija ili kako bi se prilagodila roba za specifične zahteve kupaca.

Dostava i otprema: Skladište može pružati i usluge dostave i otpreme robe. To može uključivati ​​prikupljanje robe iz skladišta i organizaciju isporuke kupcima putem odgovarajućih transportnih sredstava.

Usluga skladištenja robe može biti privremena ili dugoročna, u zavisnosti od potreba klijenta. Pruža se kao deo šireg lanca snabdevanja i logističkih operacija kako bi se obezbedila efikasna uprava robe i zadovoljilePročitaj više

Ostale usluge


Kontaktirajte nas

Telefon: +381 64 8474839
Email: info@panprologistics.rs


Niste sigurni šta mi možemo da uradimo za vas?

Izaberite uslugu i pošaljite nam zahtev.


Newsletter