Naše usluge

Železnički prevoz

Usluga organizacije železničkog prevoza u Srbiji obuhvata sve aktivnosti i logističke procese povezane sa transportom robe železnicom u okviru teritorije Srbije.


Usluga organizacije železničkog prevoza u Srbiji obuhvata sve aktivnosti i logističke procese povezane sa transportom robe železnicom u okviru teritorije Srbije. Ova usluga pruža podršku klijentima u organizaciji efikasnog i sigurnog prevoza robe putem železnice. Evo nekoliko ključnih elemenata koji su obuhvaćeni ovom uslugom:

Planiranje i rezervacija: Usluga organizacije železničkog prevoza uključuje planiranje i rezervaciju prevoza robe. To podrazumeva odabir odgovarajućeg železničkog puta i vagona za prevoz robe na osnovu specifičnih zahteva klijenta.

Administrativne procedure: Organizacija železničkog prevoza uključuje obavljanje svih administrativnih procedura i formalnosti koje su potrebne za pripremu i realizaciju železničkog transporta. To može uključivati ​​pripremu i podnošenje potrebnih dokumenata, poput železničkih naloga, prijavljivanje tereta, carinskih deklaracija i drugih relevantnih dokumenata.

Utovar i istovar robe: Usluga organizacije železničkog prevoza obuhvata organizaciju utovara i istovara robe. To može uključivati ​​koordinaciju između klijenta, železničkog operatera i drugih relevantnih strana kako bi se obezbedio siguran i efikasan proces utovara i istovara robe.

Praćenje i nadzor: Tokom transporta, pružatelj usluge organizacije železničkog prevoza prati kretanje robe i obezbeđuje informacije o statusu pošiljke klijentu. To omogućava klijentima praćenje pošiljke i upravljanje logistikom i snabdevanjem na osnovu realnih informacija o vremenu dolaska i isporuke.

Koordinacija sa železničkim operaterima: Usluga organizacije železničkog prevoza uključuje komunikaciju i koordinaciju sa železničkim operaterima u Srbiji kako bi se osigurala glatka realizacija prevoza. To može uključivati ​​usaglašavanje rasporeda, pružanje informacija o teretima, rešavanje eventualnih problema ili promena u transportu.

Carinski postupci: Usluga organizacije železničkog prevoza može takođe obuhvatati podršku u vezi sa carinskim postupcima. To može uključivati ​​obradu carinskih dokumenata, carinske deklaracije, plaćanje carinskih dažbina

Na prugama Zapadne, Centralne, Jugoistočne Evrope i Balkana, Pan Pro Logistics, preko svog strateškog partnera Panšped,  svojim klijentima obezbeđuje visoko profesionalne usluge u organizaciji prevoza različitih vrsta roba.


Pročitaj više

Ostale usluge


Kontaktirajte nas

Telefon: +381 64 8474839
Email: info@panprologistics.rsNiste sigurni šta mi možemo da uradimo za vas?

Izaberite uslugu i pošaljite nam zahtev.


Newsletter